Tayland pasaport süresi

Bu konu 1 yanıt ve 2 izleyen içeriyor ve en son  Keremcan Büyüktaşkın tarafından 3 yıl 3 ay önce tarihinde güncellendi.

2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
 

  • Yazar
    Yazılar
  • #21739

    Murat

    Tayland’a seyahet etmek için 6 ay geçerliliği olan pasaport gerektiği söyleniyor.Ben 6 aylık pasaport aldığımda hemen çıkış yapmalımıyım yoksa 1 ay sonra çıkış yaparsam taylanda kabul edilir veya edilmezmiyim.Şöyle 6 aylık pasaport aldığımı varsalım ve benimde pasaportu aldıktan 1 ay ve 45 gün sonra taylanda gittiğimi bu şekilde kabul edilirmiyim.Şimdiden teşekkürler

    #21751

    Merhabalar,

    Pasaportunuzun Tayland’a giriş tarihinizden itibaren en az 6 ay süresinin kalmış olması gerekiyor. Daha az süresi varsa, öncelikle Türkiye’de havaalanında problem çıkması ihtimali var. Havayolu yetkilileri sizi uçağa almayabilirler.

    Pasaportu alıp aynı akşam veya ertesi gün Tayland’a uçarsanız problem çıkmayabilir. Ama ben gene de her ihtimale karşı en az 1 yıllık pasaport almanızı tavsiye ederim.

    İyi günler

2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)

Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.

Paylaş

Yazar

Scroll Up