Yanıtla: Bangkok – Pattaya Gezisi

Tayland Gezi Rehberi Forumlar Tayland Forumu Bangkok – Pattaya Gezisi Yanıtla: Bangkok – Pattaya Gezisi

#20851

Merhabalar,

1 yıllık pasaport aldıysanız bir sorun çıkmaz. Tayland’da vizeye gerek olmadan 30 gün kalabilirsiniz. Ancak dönüş biletiniz yoksa veya dönüş tarihiniz 30 günü geçiyorsa lütfen şu başlığa bakın.

İyi günler

Paylaş

Yazar

Scroll Up