Yanıtla: Tayland dönüş uçak bileti

#22266

Merhaba,

Dönüş biletinizin 6 ay sonrasına olması bir problem olmaz. Sonuçta bu vize size Tayland’da 6 ay veya daha fazla kalma hakkı tanıyor. Bu yüzden de dönüşünüzün 6 ay sonrasında olması gayet normal.

İyi günler

Paylaş

Yazar

Scroll Up