Yanıtla: Tayland turist vizesi için dönüş bileti gerekli mi

#23327

Merhaba,

Normalde turist vizesi alırken dönüş bileti gerekmiyordu, ancak son 6 ay içerisinde çok fazla değişiklik yapıldı. Bu yüzden emin olmak için İstanbul konsolosluğunu veya Ankara elçiliğini aramanızı tavsiye ederim. İletişim bilgilerini bu sayfada bulabilirsiniz.

Eğer dönüş bileti gerekiyor derlerse, mesela Air Asia’dan Tayland çıkışlı ucuz bir bilet alabilirsiniz.Bu havayolundan oldukça ucuz biletler almak mümkün, bileti yaksanız da problem olmaz. Anladığım kadarıyla tek girişli vize alacaksınız, bu vize ile 2 ay veya ücretli uzatmayı da kullanarak 3 ay Tayland’da kalmak mümkün. Yani Tayland çıkışlı biletinizi gidiş tarihinizden 2 veya 3 ay sonrasına alabilirsiniz.

İyi günler

Paylaş

Yazar

Scroll Up