Yanıtla: Tayland’a vize gerekli mi?

#23394

Merhaba,

Evet, söylediğiniz üzere 30 güne kadar konaklamada vize gerekmiyor. Ancak bunun için en az 6 ay süreyle geçerli bir pasaportunuzun olması gerekiyor. Vizeler konusunda ayrıntılı bilgileri Tayland vize sayfasında görebilirsiniz.

İyi günler

Paylaş

Yazar

Scroll Up