Yanıtla: Tayland’a yerleşmek

#24038 Yanıtla

Merhaba,

Maalesef Tayland’da oturma izni veya çalışma izni almak pek kolay değil. Öncelikle, Tayland’da iş bulmanız oldukça zor. Çoğu iş için genelde Taylar tercih ediliyor, Tayca konuşan yeterince kalifiye eleman var. Eğer alanınızda çok iyi iseniz, belki bazı çok uluslu şirketlerde çalışma imkanı var, ancak bu oldukça zor. Batılılar genelde İngilizce öğretmenliği yapıyor, ancak sadece ana dili İngilizce olanlar tercih ediliyor.

Sizin için en iyi seçenek, eğer sermayeniz varsa Tayland’da kendi işinizi kurmak olacaktır. Buradaki Türklerin çoğu restoran alanında yatırım yapıyor.

Eğer bir Tay ile evlilik yaparsanız, evlilik vizesi uzatmaları alarak Tayland’da uzun dönem kalabilirsiniz. Tayland’da evlilik konusu için bu başlığa bakabilirsiniz.

Çok girişli turist vizesi veya öğrenci vizesi alarak Tayland’da uzun dönem kalmak da mümkün. Vize çeşitleri konusunda bilgileri ise bu sayfada bulabilirsiniz.

İyi günler

Paylaş

Yazar

Scroll Up