Yanıtla: Önemli: Türkiye’den alınan turist vizelerinde kısıtlamalar

#24256 Yanıtla

M.Fevzi Gavremoglu

Merhaba Keremcan Bey,
Daha önce 3 gün ve 10 gün olmak üzere Tayland’da kaldım.
Bu yıl Ekim ve Aralik aylarında toplam 50 gün kalmak istiyorum.
THY gidiş-dönüş biletim mevcut. Dahası Bangkok-Chiang Mai-Ko Samui- Pattaya otel rezervasyonlarım var.
Bu durumda, elimdeki doküman ile Tayland Ankara Büyükelçiliğine 60 günlük vize başvurusu mu yapmalıyım?
Ya da vize almadan Tayland’a gidip, 30 gün sonrasında yetkililere başvurarak temdit mi istemeliyim?

Not: Ayrıca Bangkok Laos Elçiliği’nden vize alarak Vientiane’ ye geçmek istersem Tayland sınırında sorun olur mu?
Teşekkürler.

Paylaş

Yazar

Scroll Up