Yanıtla: Önemli: Türkiye’den alınan turist vizelerinde kısıtlamalar

#24265 Yanıtla

Anlattığınız plana göre herhangi bir Tayland vizesi almanıza veya göçmen bürosundan uzatma yapmanıza gerek yok. Tayland’a havayolu ile her girişinizde yeni bir 30 gün kalma hakkınız oluyor. Ülkeye 2 Kasımda ilk girişinizde 30 gün kalma hakkınız olacak, daha sonra tekrar 1 Aralıkta giriş yaptığınız zaman yeni bir 30 gün kalma hakkınız olacak.

Gezinizi oldukça iyi bir şekilde planlamışsınız ve tüm biletlerinizi almışsınız, bir problemle karşılaşacağınızı zannetmiyorum. Sadece Bangkok’ta Laos elçiliği kredi kartı fotokopinizi isteyebilir.

Güzel bir rota planlamışsınız, şimdiden keyifli bir gezi dilerim.

Paylaş

Yazar

Scroll Up