Yanıtla: Tayland çoklu giriş

#24276 Yanıtla

Merhabalar,

Endişelenmeyin, ekstradan başka bir vize almanıza veya uzatma yapmanıza gerek yok. Havayoluyla Tayland’a girdiğinizde 30 günlük kalış için damga basılıyor ve ülkeden çıktığınızda bu damga iptal oluyor. Ülkeye yeniden havayoluyla giriş yaptığınız zaman ise yeni bir 30 günlük kalış damgası basılıyor.

Eğer 30 günden fazla aralıksız Tayland’da kalacak olsaydınız problem olabilirdi. Ama siz Tayland’da bir süre kalıp, sonra başka ülkelere geçtikten sonra tekrar havayolu ile Tayland’a döneceğiniz için endişelenmenize gerek yok. Söylediğim üzere, Tayland’a havayolu ile her girişinizde yeni bir 30 günlük kalma hakkınız oluyor.

İyi günler

Paylaş

Yazar

Scroll Up