Yanıtla: Önemli: Türkiye’den alınan turist vizelerinde kısıtlamalar

#24308 Yanıtla

Merhaba,

Bahsettiğiniz re-entry hakkı sadece Göçmen Olmayan (Non Immigrant) vizeler için geçerli. Turist vizeleri için geçerli değil. Eğer bir giriş hakkınızı kullanarak ülkeye giriş yaparsanız ve sonra çıkış yaparsanız o giriş hakkı kullanılmış oluyor.

Söylediğiniz üzere Kasım ayında 6 ay süreyle geçerli multiple entry yeni bir vize uygulamaya konacak. Ancak bu vizeyi Türkiye’deki Tayland elçiliği veya konsolosluğu verecek mi bilmiyorum. Bu konuyu kendilerine danışabilirsiniz. Bu vizeyi muhtemelen Tayland’ın komşuları Laos gibi ülkelerden almak da mümkün olacak.

İyi günler

Paylaş

Yazar

Scroll Up