Yanıtla: Chiang Mai dil okulları

#24313 Yanıtla

HAMİT

iyi günler sitenizi çok açıklayıcı buldum teşekkürler öncelikle daha sonra soruma gelince türk vatandaşları için 30 güne kadar vize yok bilidiğiniz gibi ben de pasaportumla taylanda gidip orada ED öğrenci vizesi almam mümnkün mü

Paylaş

Yazar

Scroll Up