Yanıtla: Chiang Mai dil okulları

#24314 Yanıtla

Merhaba,

Sorunuzu tam anlayamadım, Tayland’da ne kadar süre ile kalmak istiyorsunuz? Türk vatandaşlarının vizeye gerek olmadan 30 gün boyunca Tayland’da kalma hakkı var. Bu daha sonra 1900 baht karşılığında bir 30 gün daha uzatılabiliyor. Yani bu şekilde toplamda 2 ay kalmak mümkün.

Eğer daha uzun süre kalmak isterseniz de Türkiye’den 1 veya 2 girişli turist vizesi alma imkanınız var. 1 girişli vize ile 3 aya kadar, 2 girişli vize ile 6 aya kadar Tayland’da kalmak mümkün. Ayrıca Kasım ayı ortasında yeni bir 6 aylık çok girişli vize devreye girecek.

ED vizesini Tayland’dan almak mümkün değil, Tayland’a gitmeden önce Türkiye’den veya herhangi bir ülkeden almak gerekiyor.

Vizeler hakkında ayrıntılı bilgiler için lütfen Tayland vizesi sayfasını inceleyiniz.

İyi günler

Paylaş

Yazar

Scroll Up