Yanıtla: Tayland’da uzun dönem yaşamak

#24320

Evet, uzun dönem kalanlar genelde turist vizesi ile kalıyor ve süresi bitince yeni bir vize alıyorlar. Kasım ayında yeni bir 6 aylık çok girişli vize devreye girecek ancak ayrıntıları tam olarak netleşmedi.

Paylaş

Yazar

Scroll Up