Yanıtla: Önemli: Yeni çoklu girişli Tayland turist vizesi

#24403 Yanıtla

Merhaba,

Tek girişli vizenin veriliş tarihinden itibaren 3 ay içerisinde Tayland’a giriş yapmanız gerekiyor. Önemli olan nokta bu, uzatmayı enter before tarihinden sonra da yapmak mümkün.

Gidiş tarihinizden 1 hafta kadar önce başvuru yapabilirsiniz mesela, isterseniz daha erken de yapabilirsiniz. Vizeyi Ankara’daki elçiliğin yanı sıra İstanbul’daki fahri konsolosluktan da almak mümkün.

İyi günler

Paylaş

Yazar

Scroll Up