Yanıtla: Tyland’lı bayanla evlilik

#26244 Yanıtla

Tayland’da sürekli oturma izni almak son derece zor ve uzun bir süreç. Şu an için en iyi seçeneğiniz evlilik vizesi veya iş kurma vizesi alarak 1 yıl süre ile Tayland’da kalma hakkı almanız olabilir. Süre bitiminde bunu yenileyebilirsiniz.

Yatırım yapmak oldukça komplike bir konu ve maalesef bu konuda bilgim yok. En doğru bilgiler için gene Tayland büyükelçiliğine danışmanızı tavsiye ederim. Bangkok’taki TC büyükelçiliği ile de iletişime geçerseniz sanırım size yol gösterirler.

Paylaş

Yazar

Scroll Up