Yanıtla: Tayland’da yaşamak için ne gerekiyor ?

#27463 Yanıtla

Merhaba,

Tayland’da iş bulursanız önemli olan gelirin miktarı değil. Sizi işe alan firmanın Tayland hükumeti tarafından istenen koşulları karşılaması gerekiyor. Buradaki Türkler daha çok restoranlarda usta olarak veya turizm acentelerinde çalışıyorlar.

Buradaki bir çok yabancı turist vizesi alarak uzun dönem kalıyor. Ancak her 3 ayda bir komşu bir ülkeye giderek yenir bir vize almak gerekiyor. Ve Tayland hükumeti giderek bu şekilde kalmayı zorlaştıran adımlar atıyor.

Tayca veya İngilizce eğitimi alarak burada uzun dönem kalma imkanınız da var.

Ancak turist vizesi veya öğrenci vizesi ile Tayland’da kalırken çalışmak kesinlikle yasak ve yakalananlar sınır dışı ediliyorlar.

İyi günler

Paylaş

Yazar

Scroll Up