Yanıtla: Önemli: Yeni çoklu girişli Tayland turist vizesi

#28533 Yanıtla

Ceren

Kalabıldıgım kadar uzun kalabilmek için 6 aylık multiple vize almayı planlıyorum.
1-Çalıştığımı ispatlayan bir evrak istiyorlar ama yoksa onun yerine ne koyabılırız? Bayan olmam avantaj olurmu?
2-Uzatmalarla 8. Ayımda bittikten sonra aynı şekilde 6 aylık multiple vizeyi Malezya’dan veya başka yakın bır ülkeden alabilirmiyim? Yoksa Bangkok’ta göçmen ofisine başvurup başka bir işlemmi yapmam gerekir?
3-Hesapta para göstermek gerekli tabiiki ,o hesabı Tayland bankalarından birinde baht hesabı açarak gösterebılırmıyım? ( Work permit olmadan bankada hem paramı korumak adına hem de vıze ışine yaraması için hesap açabılıyormuyuz ?
4-İltica başvurusunda bulunan birini tanıdınızmı hiç ?

Paylaş

Yazar

Scroll Up