Yanıtla: Önemli: Yeni çoklu girişli Tayland turist vizesi

#28534 Yanıtla

Merhaba,

1. Çoklu girişli vize için daha önce başvurmadım, kolaylık sağlıyorlar mı bilemiyorum. Ancak elçilik açıklamasında çalıştığınız yerden belge gerektiği açıkça belirtilmiş. Elçiliği veya konsolosluğu arayarak durumunuzu anlatabilir ve ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

2. Çok girişli vizenizin süresi bittikten sonra yeniden ancak Türkiye’den alabilirsiniz. Komşu ülkelerden sadece tek girişli vize alabilirsiniz.

3. Çalışma izni olmadan Tayland’da banka hesabı açmanız biraz zor. Öğrenci vizeniz olsa belki olabilir.

4. Avrupa ülkelerinde olduğu gibi iltica başvurusunun mümkün olduğunu zannetmiyorum.

Tayland’da uzun süreli kalmak için bir opsiyon dil kursuna yazılmanız olabilir. Ancak bu da eskisi kadar kolay değil.

Tayland bir süredir ülkede uzun süre kalmayı zorlaştıran adımlar atıyor. Eğer o bölgede yaşamak istiyorsanız, belki Kamboçya’yı tercih etmeniz daha yerinde olur. Orada neredeyse süresiz olarak kalmak mümkün.

İyi günler

Paylaş

Yazar

Scroll Up