Yanıtla: Tayland’a yerleşmek

#28545 Yanıtla

Merhaba,

Eğer 50 yaş üzeri iseniz, sanırım en kolayı emeklilik vizesine başvurmak olacaktır. Eğer 50 yaş üzeri değilseniz, bir dil kursuna yazılmayı düşünebilirsiniz. Ancak kursa devamlılık sağlamanız gerekiyor.

Bu opsiyonlar size uygun değilse, öncelikle ülkenizden bir multiple entry vize alabilirsiniz. Vizenizin süresi bittikten sonra ise, komşu bir ülkeye geçerek single entry vize alabilirsiniz. Ancak bunu 3 ayda bir yeniden yapmanız gerekir.

Eğer o bölgede uzun süre yaşamayı istiyorsanız, Kamboçya’yı da düşünebilirsiniz. Vize kolaylığı sayesinde neredeyse sınırsız olarak kalabilirsiniz.

İyi günler.

Paylaş

Yazar

Scroll Up