Yanıtla: Tayland’a yerleşmek

#28881

Yusuf Akyüz

Selamlar Keremcan bey

500000 baht karşılığında 5 senelik vize alabildiğimizi yazmışsınız.

1) bu vize alındığında 5 senelik oturum denkliğindemidir yoksa giriş çıkış yapma koşullu bir vizemidir ?

2) Oturum vizesi denkliğinde ise, 10 sene tayland’ta bulunmuş olanlara vatandaşlık veriliyormuş, 5 senesi bu vizeyle kabul edilmiş oluyormudur ?

3) Elit card başvurusu 3 kişilik bir aileyi kapsamaktamıdır yoksa her bir birey için ayrı ayrı kart başvurusundamı bulunulacaktır ?

Cevaplarınızı bekliyorum
Teşekkürler
İyi günler
Saygılarımla

Paylaş

Yazar

Scroll Up