Yanıtla: Tayland’a yerleşmek

#28882 Yanıtla

Merhaba,

1. Elite vize aldığınız zaman 5 yıl süre ile Tayland’da kalmak mümkün. Ülkeden çıkış-giriş yapmak gerekmiyor. Her 12 ayda bir en yakınınızdaki göçmen bürosuna giderek kalış sürenizi 1 yıl daha uzatabiliyorsunuz.

2. Bildiğim kadarıyla Tayland’da 10 sene bulunmuş olanlara vatandaşlık verilmiyor. Vatandaşlığa geçmek oldukça zor ve kompleks bir süreç. Tam olarak emin değilim, ancak elit vizenin vatandaşlığa geçmek konusunda bir etkisi olduğunu sanmıyorum.

3. Tek kişilik normal paket ücreti 500,000 baht ve bu aile üyelerini kapsamıyor. Ancak özel aile paketleri de var. Mesela 5 yıllık aile paketi ücreti 800,000 baht ve 2 ekstra aile üyesinin her biri için ayrıca 300,000 baht ödemek gerekiyor. Bu paketler hakkında bilgiyi şu sitede bulabilirsiniz: http://www.thailandelite.com/registration/

İyi günler

Paylaş

Yazar

Scroll Up