Yanıtla: 61 Günlük Vize?

#28899

Merhaba,

Eğer Güneydoğu Asya bölgesinde toplamda 60 gün geçirmeyi planlıyorsanız, Türkiye’den turist vizesi almanıza gerek yok.

Tayland’a giriş yaptığınızda 30 gün kalma hakkı otomatik olarak veriliyor. İsterseniz daha sonra bir göçmen bürosundan bunu bir 30 gün daha uzatabiliyorsunuz.

Eğer Endonezya gibi ülkelere giderseniz, Tayland’a yeniden giriş yaptığınızda gene bir 30 gün kalma hakkı elde ediyorsunuz.

Gene de Türkiye’den tek girişli turist vizesi almak isterseniz, gerekli bilgileri burada bulabilirsiniz.

http://www.taylandgezi.com/tayland-vizesi/#turist

Paylaş

Yazar

Scroll Up