Bu başlık için cevap: Chiang Mai dil okulları

#18796 Yanıtla

Merhabalar,

Öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ederim, siteyi faydalı bulmanıza sevindim.

Sorunuza gelince, evet havaalanında yine pul almanız gerekiyor. Sanırım 15 TL kadardı pul ücreti.

Tayland’a girişte pasaportunuza basılacak damga ile 30 gün kalma hakkı veriliyor. Yani evet, 15 gün kalabilirsiniz.

Non-immigrant O sınıfı evlilik vizesi için başvuranların ayda en az 40,000 baht gelirleri olduğunu veya vize başvurusu yapmadan evvel en az 2 aydır banka hesaplarında 400,000 baht bulunduğunu belgelemeleri gerekiyor. Evlilik belgesinin yanı sıra sabıka kaydı, sağlık kaydı, Tayland’da yaşayacağınız evin haritası gibi belgeler de istenebiliyor.

Bu vize sadece Ankara’daki Tayland Büyükelçiliği tarafından veriliyor. Burayı arayarak tüm gerekli belgeleri öğrenmenizi tavsiye ederim. Büyükelçiliğin iletişim bilgilerini Ankara Tayland Büyükelçiliği sayfasında görebilirsiniz.

İyi günler

Paylaş

Yazar

Scroll Up