Bu başlık için cevap: Chiang Mai dil okulları

#12789 Yanıtla

kuzey

Keremcan Bey,
Uzun süreli vize almada dil okullarının bazı problemler taşıdığını okudum.
Bir yıllık kurs parasını alıp sonra vize işlemlerini başlatmak & vize alınamaması durumunda oluşan belirsizlik gibi.

O nedenle 3 girişli vize başvurusu yapmayı düşünüyorum.
Bunun için önce uçak biletini alıp sonra vize başvurusu yapmak gerekiyor.
Sorularım;
– İstanbul’dan yapılan başvurularda vize işlemleri sizce ne kadar sürer. Ona göre uçuş tarihine karar vereceğim.
– Dönüş bileti, 2 ay içinde olmak zorunda mı(vize süresinden dolayı)?
– Bir de 60+30+60+60 ile 7 ay kalırsam sonra gelip yeni baştan vize mi almak gerekiyor?
Yardımlarınız için teşekkürler.

Kuzey

Paylaş

Yazar

Scroll Up