Bu başlık için cevap: öneri

#12334 Yanıtla

Merhabalar,

Açıkçası Tayland’da iş bulmak oldukça zor. Bunun yerine, eğer bir miktar sermayeniz varsa belki kendi işinizi kurmayı düşünebilirsiniz. Tayland’da özellikle yiyecek veya turizm sektörlerinde aktif Türkler var. Belki siz de kendi alanınızda iş kurabilirsiniz. Ancak bunu yapmadan önce evlenmenizde fayda var. Genelde iş kuran yabancılar mutlaka bir Tayla evlenmeye çalışıyorlar. Bu bürokratik işleri halletmekte daha etkili oluyor.

Evlilik yaparak Tayland’da uzun dönem kalmak da mümkün. Bir Tay vatandaşı ile evlenen yabancılara her yıl uzatabilecekleri 1 yıllık vize veriliyor. 1 yıl dolduktan sonra vizenizi bir göçmen bürosundan yine 1 yıl daha uzatabilirsiniz. Evlilik vizesi almak için aylık en az 40,000 baht geliriniz olduğunu veya vize başvurusundan evvel en az 2 aydır banka hesabınızda 400,000 baht bulunduğunu belgelemeniz gerekiyor.

İyi günler

Paylaş

Yazar

Scroll Up