Yanıtla: Tayland vize uzatma

#11580

Merhabalar,

Tayland vizeleri 3 aylik olarak verilmez, sadece 1, 2 veya 3 giris hakkina sahip vize verilir. Siz 1 giris hakkina sahip vize almissiniz, bunun 2 ay kalma hakkı var. Ancak bir immigration office’e giderek 1900 baht karsiliginda 1 ay daha uzatabilirsiniz. Yani ücretli uzatma ile beraber toplamda 3 ay kalabilirsiniz.

Elciligin bastigi buyuk vize damgasina bakmayin. Onun yanindaki sayfaya Tayland’a giriste kucuk bir damga basiyorlar, önemli olan orada “Admitted Until” yazisinin yanindaki tarih. O tarihten once bir immigration office’e giderek 1 aylik uzatma yapmaniz lazim.

İyi günler

Paylaş

Yazar

Scroll Up