Bu başlık için cevap: Vize uzatma

#12871 Yanıtla

Merhabalar,

Evlilik sebebiyle Tayland’da kalmak için “Non-Immigrant O” sınıfı vize almanız gerekiyor.

Bu vizeyi alabilmek için ayda en az 40,000 baht geliriniz olduğunu veya vize başvurusunu yapmadan evvel en az 2 aydır banka hesabınızda 400,000 baht bulunduğunu belgelemeniz gerekiyor.

Evlilik belgenizin yanı sıra sabıka kaydı, sağlık kaydı, Tayland’da yaşayacağınız evin haritası gibi belgeler de istenebiliyor.

Evlilik vizesi genelde her yıl yenilenebilir şekilde 1 yıllık olarak veriliyor. Ancak Tayland’da her 90 günde bir göçmen ofisine gitmeniz veya pasaportunuzu göndermeniz gerekiyor.

Bu vize Türkiye’de sadece Ankara’daki Tayland büyükelçiliği tarafından veriliyor. Elçiliği arayıp istenen belgeleri tam olarak öğrenmenizde fayda var. Elçilik iletişim bilgilerini bu sayfada görebilirsiniz.

İyi günler

Paylaş

Yazar

Scroll Up