- Bu konu 1 yanıt içerir, 2 izleyen vardır ve en son 9 yıl 11 ay önce Keremcan Büyüktaşkın tarafından güncellenmiştir.
- YazarYazılar
- 12/09/2014: 18:49 #23000izmir serkan
merhaba oncelikle boyle bir aydinlatici,bilgilendirici , bilgileri verdiginiz icin tesekkurlerimi sunuyorum.
pattaya immirgation dan aldigim 15 aylik non b vizesine sahibim. taylanddin guney bolgesinde tayli kiz arkadasimla beraber yasamaktayim. 90 gunluk adres beyanini 9 aydir bulundugum yerdeki immirgation ofisinde yapiyordum.hic bir sorun yasamamistim. bugun gittigimde ise immirgation ofisi sorun cikarip islemimi yapmadi. pattayaya gidip oradaki immirgation ofisinde islemini yapmami soyledi. zaten adres beyanininda son gunuvizemin bitis tarihi 17 mart 2015 bu tarihe kadar adres beyanina gitmezsem ne gibi bir cezai yaptirim uygulanir ?
ve ulkeye giris yasagi falan uygulanabilirmi?3 ay onceki adres beyaninda immirgation ofisinin pasaporta zimbaladigi belgede para cezasi olarak 5000 baht gibi bir bilgilendirme bulunmakta
cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim .
13/09/2014: 14:23 #23002Merhaba,
Öncelikle övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim, sitenin faydalı olmasına sevindim.
Sorunuza gelince, normalde posta ile yapmak da mümkün, ancak, sanırım siz bunun için geç kaldınız. Maalesef süre bitiminden sonra posta ile başvuru yapılamıyor. Bu yüzden cezanızı ödemek üzere bizzat immigration’a gitmeniz gerekiyor.
Ödemeniz gereken ceza miktarı 2000 baht. Eğer cezanızı ödeyemeden şans eseri polis tarafından göz altına alınırsanız, ceza miktarı 4000 baht. Bunun haricinde, ülkeye giriş yasağı gibi bir yasak uygulanmıyor.
90 gün bildirimini posta ile yapmakla ilgili ayrıntılı bilgileri Tayland vizesi sayfasında görebilirsiniz.
Umarım işlerinizi sorunsuz bir şekilde halledersiniz.
İyi günler
- YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.