2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
  • Yazar
    Yazılar
    Anonim

merhaba
      öncelikle bu faydalı site için teşekkürler

Mayıs ortası itibariyle 10-12 günlük bir balayı planımız var. Phuket ya da önereceğiniz başka bir yer de olabilir. Ancak şöyle bir tedirginliğimiz var

1-o dönemde hava durumu nasıl oluyor. yoğun muson yağmurlarına denk gelme ihtimalimiz varmı ? Mayıs ortasında gidersek deniz-kum-güneş hayali yalan olur mu 🙂

2-Birde bazı sitelerde phuket o dönemde denize girmek için uygun değil şeklinde bir takım yazılar okuduk. Eğer mayıs hava koşullarıda elverişliyse yüzmek için uygun , dalış yapabileceğimiz bikaç lokasyon öneriniz varsa çok seviniriz

Şimdiden teşekkürler

Keremcan Büyüktaşkın
      Anahtar yönetici

Merhaba,

Mayıs ayında Phuket’te bulunmadım, ancak istatiksel olarak bu ay Phuket için en yağışlı aylardan. Bildiğim kadarıyla genelde kısa süreli yağışlar oluyor ve arada güneş açıyor. Ancak deniz yüzmek için dalgalı olabilir.

Eğer garantiye almak istiyorsanız, Tayland Körfezinde bulunan Koh Samui veya Koh Phangan adalarını önerebilirim. Bu bölgede Mayıs ayında istatiksel olarak hava Phuket’e göre daha iyi oluyor. Ben bu yıl Mayıs ayında Koh Phangan’da idim ve hava oldukça güzeldi.

Bu bölgede dalış Phuket tarafında olduğu kadar iyi değil. Ancak gene de bölgede Sail Rock gibi bazı dalış noktaları var.

Koh Samui’de kalacak yerler hakkındaki bilgileri Koh Samui plajları sayfasında bulabilirsiniz. Bophut plajı balayı için özellikle popüler.

İyi günler

2 yazı görüntüleniyor - 1 ile 2 arası (toplam 2)
      • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.